Čokoláda 70 % 80g

Čokoláda 70 % 80g

  • Čokoláda 70 % 80g
  • Čokoláda 70 % 80g
  • Čokoláda 70 % 80g
  • Čokoláda 70 % 80g
  • Čokoláda 70 % 80g
  • Čokoláda 70 % 80g
  • Čokoláda 70 % 80g
Čokoláda organic RF 70 % 80 g
89,00 Kč
77,39 Kč bez DPH
Obj. číslo: 100.003.060
Tento produkt je momentálně nedostupný!

Dostupnost:        30.01.2018
Doporučit známým Informuj o dostupnosti
Poslat
dotaz
Informuj
o akci
Výrobce:
 

POPIS

Jedinečné mlsání – čistá, peruánská čokoláda bez alergenů! ​
Výroba kvalitní čokolády je uměním, kde náročnost přípravy je možno srovnat s přípravou kvalitního vína… Čokoláda Rainforest Organic 70% je exkluzivní tmavou čokoládou s hedvábně jemnou a nezapomenutelnou chutí. Je z kakaových bobů z divoké plantáže, fermentovaných specifickým, jen pro ni charakteristickým způsobem. Nejlepší čokolády na světě obsahují nejen čistou přírodní kakaovou hmotu (slisované boby), ale ještě přídavek kakaového másla, které nežlukne, a proto se při výrobě čisté hořké čokolády neužívá konzervačních látek. Taková čokoláda má pak neobyčejně jemnou chuť.

SLOŽENÍ

Kakaová pasta, kakaové máslo a džus panela. Vše organické.

VÍCE INFORMACÍ

Mezi pamlsky zaujímá čokoláda a výrobky z ní první místo a kraluje na trzích celého světa. Znají ji teměř všichni – ale co vědí o její výrobě? Základem čokolády jsou kakaové boby, které ještě ve slupce přešly procesem fermentace (způsob a délka fermentace má vliv na její chuť). Po následném sušení jsou zbaveny slupek a slisovány do kakaové hmoty, ze které se pak lisuje kakaové máslo. Vzniklá sušina se používá k výrobě čokolády a kakaa. Čím více v kakaové hmotě zůstává kakaového másla, tím více je čokoláda chutnější a jemnější. V některých běžně dostupných levných čokoládách a čokoládových výrobcích, nahrazují výrobci kakaovou hmotu silně odtučněným kakaovým a někdy i karobovým práškem, drahé kakaové máslo levnějšími alternativami rostlinných tuků a pro zlepšení chuti užívají cukru, mléka, různých přísad, ochucovadel apod. Náhražky čokolád se však obvykle od čokolády liší chutí a často i texturou. Většina čokolád na trhu je již tak zpracována, že nemá ani částečně vlastnosti pravých kakaových bobů. Ani tmavá barva čokolády není zárukou dobrého vlivu na zdraví, protože bylo zjištěno, že někteří výrobci dodávají umělá barviva.

 

 

 

 


Informace
Důležité informace
Nakupování u nás
Kontakt
UNCARIA ČR, s.r.o.
Smetanova 3
466 01 Jablonec nad Nisou
Tel/fax: 483 330 600
GSM: 724 104 120, 775 103 506
E-mail: info@uncaria.cz
Newsletter




Copyright ©2017 Uncaria.cz | All rights reserved | Mapa stránek
Made by: Confusers.cz